Baliem Valley Resort

3star
3 | hotel | Indonesië | Wamena

Please install Flash® and turn on Javascript.

Ligging

Dit sfeervolle 3-sterren hotel ligt op 2000m hoogte, omgegeven door wondermooie natuur.

Hotelfaciliteiten

Deze accommodatie biedt een pendeldienst van en naar het vliegveld (met toeslag). Gasten kunnen gratis parkeren. De receptie is op bepaalde tijden open. Het personeel kan op verzoek een huismeesterservice, hulp bij excursies en vertaalservices regelen. Extra voorzieningen zijn onder andere een bibliotheek, meertalig personeel en een cadeaushop of kiosk. Elektriciteit is er tussen 17:00 en 22:00 uur.

Kamers

De kamers zijn geïnspireerd door de oeroude Papoea-stijl en werden opgetrokken uit lokale materialen. Gezien de hoogte, blijft de nachttemperatuur gemiddeld 17°C, waardoor airconditioning niet nodig is. De kamers zijn voorzien van alle moderne comfort.

Elke badkamer is voorzien van douches, gratis toiletartikelen en een eigen balkon. Een aantal kamers heeft een minibar.

Eten en Drinken

Er is een restaurant met een groot terras. Ook het restaurant is in locale stijl gebouwd. De eigenaar van het hotel heeft overal in Irian Jaya kunstvoorwerpen verzameld en deze staan tentoongesteld in de ruimte waar het restaurant is. Er zijn prachtige voorouderbeelden uit de Asmat-regio (zuid Irian Jaya). Grote schilden, houten beelden, danskostuums etc. Er is een bar (die als specialiteit de koppensnellercocktail heeft, als er alcohol geleverd is!) en er is een boekenruil.