Paasreis Val Thorens

Frankrijk | 06/04/19 | 13/04/19

Please install Flash® and turn on Javascript.


Skiën op topniveau!

"Les 3 Vallées" behoort met Val Thorens tot het grootste skigebied ter wereld. En is tevens ook het hoogst gelegen skioord van Europa.

Het hoogst gelegen skioord van Europa ligt op 2300m hoogte. Samen met Courchevel, Méribel, Mottaret en les Menuires behoort het tot "Les Trois Vallées" met 600km afdalingen.

Als klant kan u kiezen uit verschillende verblijfformules van lowbudgetaanbiedingen tot een luxe appartementselectie!

VERVOER:  Thalys vanaf €290 (als reizen een luxe kan zijn!)

Wat een luxe!

Vertrekken in Brussel Zuid om 8 uur 's morgens tot Moutiers. Daar staat een taxi klaar die je naar Val Thorens brengt.

Retour is op zaterdag rond 18u00. Je kan dus zaterdag nog skiën tot 14u30!

Wij beschikken over treintickets (allen in hetzelfde rijtuig)

 

Maaltijden: verschillende formules mogelijk:

  • - Hotelformule: half pension of 7x avondmaal of 3x avondmaal in één van de op voorhand geresveerde restaurants.

- Sovoyarde diner: 1 avond kan u afgehaald worden per sneeuwscooter naar een restaurant in de bergen voor een typische savoyarde diner. U keert terug per ski's en fakkel of per scooter  (vraag hiernaar) prijs: € 48 volw./  € 17 kind

    • Skipas

We opeteren voor een skipas voor het gebied Val Thorens. Hier genieten gezinnen met 2 of meer kinderen tot 17 jaar van grote kortingen! U kan echter ook kiezen voor een skipas voor Les 3 Vallées. ( op aanvraag)

Aprés -ski

Elke dag wordt er op de skipiste een spetterend après-skigebeuren georganiseerd met live-muziek, een equivalent van oostenrijkse après-ski toestanden. Ook 's avonds voldoende aanbod om nog een stapje te zetten.

Voor de betere skiërs : 5 dagen buiten piste skiën!

Dit aanbod is een absolute aanrader voor wie uit is op een avontuurlijke ski-ervaring! U skiet 5 dagen onder begleiding van een Franse berggids in het skigebied Les Trois Vallées. Dit is een unieke kans om de meest ongekende plaatsen te ontdekken in dit immens gebied. Contacteer ons voor meer informatie!

Ski- & snowboardlessen

Deze worden aangeboden door Nederlandstalige monitoren. De lessen worden gegeven in de voor-en namiddag. Vraag meer info indien u dit wil bijboeken.

Peuteropvang:

Vanaf het moment dat de peuters luiervrij zijn tot de leeftijd van 5 jaar, kunnen zij van 's morgens 9u15 tot 's middag 15u00 bij de opvang terecht. Peuteropvang zal worden georganiseerd bij voldoende deelnemers.

Kinderskiklasjes :

De kinderen skiën in aparte groepen vanaf 5 jaar vanaf zondagmorgen tot vrijdagavond, elke dag tot 15 uur. Woensdagnamiddag = vrije namiddag. Vraag meer info indien u dit wil bijboeken.

 

Vertrek goed verzekerd! klik hier voor meer informatie over onze reisverzekering.

      Over de locatie(s)

      Accommodatie

      Prijzen