Paasreis Val Thorens: 1ste week ( 5/4 - 12/4) - 2de week ( 12/4 - 19/4)

Frankrijk | 05/04/14 | 19/04/14

Please install Flash® and turn on Javascript.

2 weken skiën op topniveau!

"Les 3 Vallées" behoort met Val Thorens tot het grootste skigebied ter wereld. En is tevens ook het hoogst gelegen skioord van Europa.

Het hoogst gelegen skioord van Europa ligt op 2300m hoogte. Samen met Courchevel, Méribel, Mottaret en les Menuires behoort het tot "Les Trois Vallées" met 600km afdalingen.

Als klant kan u kiezen uit verschillende verblijfformules van lowbudgetaanbiedingen tot een luxe appartementselectie.

Maaltijden: verschillende formules mogelijk:

  • - hotelformule: half pension of 7x avondmaal voor €190 of 3x avondmaal voor €115 ( ter plaatse te betalen)
  • - 1 avond kan u afgehaald worden per sneeuwscooter naar een restaurant in de bergen voor een typische savoyarde diner en om terug te keren per ski's en fakkel of per scooter: €

We opeteren voor een skipas voor het gebied Val Thorens. Hier genieten gezinnen met 2 of meer kinderen tot 20 jaar van grote kortingen!

Nieuw!

Elke dag wordt er op de skipiste een spetterend après-skigebeuren georganiseerd met live-muziek, een equivalent van oostenrijkse après-ski toestanden. ook 's avonds geen gebrek aan sfeer in disco malysia.

Ski & snowboardlessen:

  • Deze worden gratis aangeboden door Nederlandstalige monitoren van arena Ski&snowboardclub. De lessen worden gegeven in de voor- en namiddag.
  • Aparte kinderklasjes!

Stage buiten piste!

  • De hoogste groep zal 4 volle dagen onder begeleiding van de lokale ski-expert Jean- Paul, ongekende plaatsen ontdekken in dit immens skigebied. Deze unieke ervaring kost u €110 pp extra. ( bij 8 personen)

Peuteropvang:

Vanaf het moment dat de peuters luiervrij zijn tot de leeftijd van 5 jaar, kunnen zij van 's morgens 9u15 tot 's middag 15u00 bij de opvang terecht.

Kinderskiklasjes en kinderatelier:

De kinderen skiën in aparte groepen vanaf 5 jaar vanaf zondagmorgen tot vrijdagavond, elke dag tot 15 uur. Woensdagnamiddag = vrije namiddag

Na het skiën staan Nederlandstalige kindermeisjes klaar voor het kinderatelier, om uw kind op een pedagogische en didactische wijze te begeleiden in spel- en knutselactiviteiten. De opvang eindigt om 17u30.

 

Vertrek goed verzekerd! klik hier voor meer informatie over onze reisverzekering.

      Over de locatie(s)

      Accommodatie

      Prijzen