Tennisvakantie aan het Gardameer

Italië | 01/06/18 | 30/09/18

Please install Flash® and turn on Javascript.

Hotel Pineta Campi****

Schitterend tennishotel met prachtig uitzicht over het Gardameer. Aan de voet van de Italiaanse Alpen ligt één van de mooiste meren van Europa, het Gardameer. Hotel Pineta Campi is een echt "tennishotel" met zijn 12 perfect onderhouden gravelbanen. Bovendien heeft het hotel dankzij de ligging op een bergplateau, een werkelijk magnifiek uitzicht!

VOLTINO DI TREMOSINE/LIMONE

Voltino di Tremosine is een peikpklein dorpje met slechts 200 inwoners. U vindt er twee restaurants met terras en een winkeltje. Limone is een klein stadje gelegen aan het Gardameer. Hier, in de nauwe steegjes of op de brede boulevard, proeft u volop de italiaanse sfeer. U bereikt Limone via een pittoreske weg, waarbij u eeuwenoude olijfboomgaarden, sierlijke tuinen en sinaasappelboomgaarden passeert.

Tennis training Peter Leimberg

dankzij zijn professionele organistatie en de gezellige gemoedelijke sfeer, staat het "Tenniskamp Pineta Campi" sinds jaren bekend als de grootste en meeste succesvolle tennisstage-plaats van het Gardameer. Dit is allemaal gegroeid dankzij de proffesionele aanpak van tennisspecialist Peter Leimberg uit Duitsland. Hij wordt hierbij geassisteerd door een internationaal team van uitermate gemotiveerde en gekwalificeerde tennistrainers.

Lesprogramma is aangepast aan:

5 niveau's ( er wordt een ingangstest afgenomen). Ook de betere B-speler komthier aan zijn trekken volgens leeftijd en geslacht.

de lesgroepen bestaan uit 4 deelnemers. de taal kan zijn ( volgens de deelnemers): Engels, Frans, Duits, Italiaans,... . Er wordt gedurende 5 dagen 2 uur per dag lesgegeven. Verder worden er eelke week gemiddeld 2 tornooien 's avonds georganiseerd en op het einde van de tage is er gans de namiddag een tornooi tussen al de deelnemers onderling. Er waait meestal een aangename frisse wind tijdens de dag, wat zeker welkom is tijdens het tennissen.

 

 

      Over de locatie(s)

      Accommodatie

      Prijzen